De Voorleeskunstenaar

Voorlezen Standaard Voorlezen Kleur
Ontketen met de Voorleeskunstenaar de voorlezer in jezelf. Samen met professioneel vertelster Evi Rosiers duiken we in de vele details die van een matige voorlezer een geweldig voorlezer kunnen maken.

Zin in een gratis interactieve workshop van de Voorleeskunstenaar? Scrol dan vlug naar beneden en bekijk ons aanbod!

De Voorleeskunstenaar toert

Ben je ook gebeten door literatuur en wil je de canon tot leven brengen in jouw klaslokaal, maar weet je nog niet helemaal hoe je de voorleeskunstenaar in jezelf ontketent?

Meld je dan aan via onderstaand formulier voor een gratis interactieve workshop van professioneel vertelster Evi Rosiers. Zij brengt een bezoek aan jouw school en tovert jouw leerkrachtenteam in een mum van tijd om tot geweldige voorlezers!

In de workshops ontdek je je sterktes en werkpunten. Andere deelnemers fungeren als klankbord, maar er is ook ruimte voor experiment, waardoor je keuzes kunt uitproberen over stijl, aanpak, wat je wil en wat net niet. De workshop is erop gericht om jou meer goesting en zelfvertrouwen te geven om voor te lezen in de klas!


Comments

  • Christel |

    Een heel boeiende video, inderdaad met veel trips en tricks. Kort en bondig gebracht. Volgend schooljaar ga ik hier zeker gebruik van maken.

    • Thomas Van der Goten |

      Bedankt voor je fijne reactie, Christel. Aarzel niet om ons te laten weten hoe het verlopen is en wat de leerlingen ervan vonden!